Frees Cursus
FREES CURSUS
0 Review | Review toevoegen
FREES CURSUS 4 NOVEMBER 2023

Artikelnummer

FC411

ā‚¬Ā 199,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

 

Tijdens de cursus leer je op de juiste manier werken met de frees. We laten verschillende bitjes zien en hoe je sneller en efficiënter te werk kunt gaan. 

De frees cursus bestaat uit 2 dagen. Tussen de 2 dagen zit 3 weken. Les 1 leer je alle tips and tricks! We beginnen op tips dan op je eigen hand (1 hand) en dan op je model. Jou model moet minimaal een uitgroei hebben van 3 weken. In het begin zul je het nog wat spannend vinden. Uiteraard gaat dit onder de juiste begeleiding. Les 2 zal 3 weken later plaats vinden zodat je in die 3 weken veel hebt kunnen oefenen. Deze les kun je al je vragen stellen die je in de afgelopen weken bent tegen gekomen. Deze les moet je een model meenemen met een uitgroei van minimaal 3 weken dus met een goeie uitgroei. Deze les sluiten we af met een certificaat. 

Beide dagen zijn lesdagen van 3 uur 

Datum: Les 1 - 4 Nov | Les 2 - 25 Nov

Tijd: 13.30 - 16.30 uur 

Kosten: €199 excl btw 

Producten dien je zelf mee te nemen om een nieuwe set te plaatsen, indien je nog geen frees hebt kan ik deze voor jou bestellen incl de bitjes. Vraag naar de informatie.

Deze les is ook prive te boeken. Dan heb je een hele dag les van 10.00 tot 15.30 incl lunch dan zijn de kosten €299 excl btw. Dan gaan we 1 op 1 zoveel oefenen dat je het einde van de dag perfect kunt werken zonder dat je het nog spannend vind en naar huis gaat met je wel verdiende certificaat!! Datum in overleg!!

Inschrijven is verplicht!!
Workshop gaat enkel door indien er voldoende inschrijvingen zijn. Als wij werken met gastdocentes is er in geen geval terug betaling mogelijk, indien de workshop geannuleerd word langs onze kant natuurlijk wel.
- Annuleren met recht op restitutie is 1 maand.
- Annuleren binnen 2 weken voor aanvang geeft recht op 50% restitutie.
- Annuleren 1 week voor aanvang is 0% restitutie.
Voor vragen kunt u mailen naar info@joellanails.nl of bel/Whatsapp naar 0634899269

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.