Workshop Glitter en Folie Design
Workshop Glitter en Folie Design
0 Reviews | Review toevoegen

Geweldige Nail Art Workshop

Artikelnummer

WorkshopGlitterFolieDesign 

€ 49,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Glitters en Folie Workshop

Veel beginnende nagelstylistes hebben moeite met het verwerken van losse glitters. We kunnen tegenwoordig echt niet meer zonder deze geweldige Nail Art. Tijdens deze workshop gaan we op verschillende manieren met glitters werken, inlay, Sugering, poetsen, etc. Tijdens het 2e dagdeel gaan we met folies werken en op verschillende manieren folie designs maken.
Bent u die nagelstyliste die soms niet weet wat u met glitters kunt doen? Werken de folies niet zoals u wilt? Dan is deze workshop perfect!

U moet uw penselen meenemen, tevens zijn deze ook te koop in de groothandel. We werken met de glitters, folies en producten van Urban Nails.

De kosten bedrage €49,99 per workshop en beide workshops zijn te volgen voor €89,- excl. BTW. 

Tijdens de workshops zal er te drinken en wat lekkers aanwezig zijn. Voor de cursisten die de hele dag aanwezig zijn is een goed verzorgde lunch aanwezig.

De dag sluiten we af met een certificaat van deelname.

Aanmelden kan via de website, via de e-mail, privé bericht via Facebook of via whatsapp 0634899269. De inschrijving is pas geldig bij ontvangst van de betaling!

De locatie van de workshop is Waltastat 11, 7608XL Almelo.

Schrijf je nu hier in!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.