3-Daagse Perfectie Training
3-Daagse Perfectie Training
0 Reviews | Review toevoegen

3-Daagse Perfectie Training

Artikelnummer

3-DaagsePerfectieTraining  

€ 327,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

3-Daagse Perfectie Training

Bent u die nagelstyliste die toch nog tegen bepaalde punten aanloopt? Hebt u jaren geleden de opleiding gevolgd en nog moeite met bepaalde onderdelen? Dan is deze perfectie training echt wat voor u! We gaan dan in 3 dagen alles weer van a tot z bespreken en behandelen, de nieuwste vijltechniek, opbouw nagels, etc.

Hieronder vindt u alle informatie hoe de opleiding eruit ziet:

De 1e dag behandelen we nieuwe set full color, voorbereiden naturlijke nagels, vijltechniek, sjablonen plaatsen en product oppakken.
De 2e dag nieuwe set reverse techniek met sjablonen plaatsen en vijltechniek.
De 3e dag les nabehandeling, product verwijderen, nieuw product plaatsen voor full color set, vijltechniek en strak lakken langs nagelriem met gelpolish. 

Kosten: €109,- excl. BTW per dag bij alle 3 de dagen.

U dient voor elke les een model mee te nemen, les 1 en 2 voor een nieuwe set en mag geen nagelbijter zijn. Voor les 3 iemand voor een nabehandeling dus met uitgroei product van minimaal 2 weken (mag met product op de nagels van een andere nagelstyliste zijn). Komt u van ver dan kunnen de modellen in overleg geregeld worden.

Bij elke les is er drinken en een goed verzorgde lunch aanwezig voor u en uw model.

Producten dient u zelf mee te nemen en zijn tevens te koop in onze webshop.

Aanmelden kan via de website, via de e-mail, privé bericht via Facebook of via whatsapp 0634899269. De inschrijving is pas geldig bij ontvangst van de betaling!

De locatie van de workshop is Waltastat 11, 7608XL Almelo.

Schrijf u nu hier in!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.